مهاجرت به کانادا

مهاجرت به کانادا

مهاجرت به کانادا با توجه به شرایط سیاسی مختلف تغییراتی در آن همیشه اجرا میشود. مخصوصا زمانی که دولت جدیدی روی کار می آید. تغییرات قانونی مهاجرت به کانادا در سال 2019 باعث شد تا در این مقاله به انواع راه های مهاجرت به کانادا را بررسی کنیم. کانادا یکی از بزرگ ترین کشورهای جهان هست و هر ساله جمعیت زیادی برای مهاجرت به این کشور از روش های مختلف اقدام می کنند.

کانادا دارای اقتصاد قوی، رفاه بالای اجتماعی و نظام کاری قوی می باشد و کشوری مهاجر پذیر که از روش های مختلف به داوطلبان مهاجرت، با رعایت قوانین اقامت و تابعیت می نماید. قسمت بزرگی از اقتصاد این کشور در دست مهاجران است؛ چرا که 30% جمعیت را این افراد تشکیل می دهند. علت اصلی این درصد بالا از جمعیت در این کشور سطح بالای رفاه اجتماعی است که دلیل اصلی مهاجران است. البته این نکته مهم را باید در نظر گرفت که هزینه زندگی در این کشور متقاضیان را با مشکلاتی روبه‌رو می کند. که ما در هلدینگ ایران کانادا با تکیه بر تجربیات خود به شما متقاضیان گرامی یاری می دهیم.

مهاجرت به کانادا

اگر شما علاقه مندید تا با توجه به شرایط خود اعم از سن، تحصیلات، سابقه کاری و…راه های ورود به کشور کانادا را برسی نمایید این مقاله را مطالعه کنید. چرا که اطلاع از شرایط و روش های ورود به کشور کانادا کمک بسیاری به داوطلبین می کند.

کانادا کشوری دارای 33 میلیون نفر و بعد از روسیه در مقام دوم پهناور ترین کشور قرار می گیرد این کشور از سه جهت با اقیانوس ها همسایه است و  نیز از جهت جنوب با آمریکا همسایه است. کانادا کشوری سردسیر محسوب می شود.

در کانادا قانون به شکل Common Law اجرا می شود؛ بدین شکل که در شرایط خاص قاضی می تواند خلاف جهت قانون اساسی فرمان دهد که این امر کانادا را به کشوری راحت و آسوده برای زندگی تبدیل کرده است و سالیانه تعداد بسیار زیادی از افراد به این کشور مهاجرت می کنند.

مهاجرت به کانادا و روش های آن 

  • ویزای تولد 
  • ویزای تحصیلی 
  • ویزای ازدواج
  • ویزای خود اشتغالی
  • ویزای سرمایه گذاری
  • ویزای توریستی 
  • ویزایی کاری
مهاجرت به کانادا و روش های آن

مهاجرت به کانادا و روش های آن

ویزای تولد در مهاجرت به کانادا

نظام حقوقی کانادا، نظام خاک می باشد و جزء معدود کشور هایی است که این نظام را دارند بدین شکل که اگر تولد در خاک کشور صورت گیرد فرزند اقامت و تابعیت آن کشور را می گیرد. که یکی از راه های دریافت شهروندی در کانادا نیز همین راه است که در صورتی که فرزند در خاک کانادا متولد شود فارغ از تابعیت پدر و مادر کودک تابعیت کشور کانادا را می گیرد. نکته مهم این است که با تولد فرزند در این خاک پدر و مادر نمی توانند اقامت یا تابعیت بگیرند تا زمانی که فرزند به سن 18 سال برسد و بتواند از طریق اسپانسرشیپ برای برای والدین خود در خواست ویزا کند.

از آنجایی کانادا ویزای بلند مدت هم صادر می کند و می توان در این کشور به صورت موقت حضور داشت، برخی از خانواده ها این گزینه را جهت تولد فرزند خود انتخاب می کنند. نکته جالب این است که تحصیل برای کودکان متولد شده در این کشور به عنوان شهروند کانادایی امکان پذیر خواهد بود.

ویزای تولد

ویزای تولد

ویزای تحصیلی

ویزای تحصیلی کانادا انتخاب اکثر متقاضیان است چرا که با توجه به علاقه متقاضیان به مهاجرت به کانادا و اخذ اقامت دائم کانادا و دشواری های اخذ ویزای کانادا متقاضیان ویزای تحصیلی را انتخاب می کنند. مخصوصا که اگر بخواهید ویزای کاری کانادا را داشته باشید، داشتن تحصیلات کانادایی امتیاز مخصوصی را کسب کرده و راه را برای موفقیت شما راحت می کند.

نظام آموزشی کانادا برای افراد غیر بومی هزینه بر می باشد در حالی که برای افراد بومی خدمات آموزشی و امکانات آن به صورت رایگان و یا نیمه رایگان است از این جهت تحصیل در کشور کانادا در زمره کشور هایی است که تحصیل در آن برای مهاجران هزینه در بر دارد. البته هزینه تحصیل در کانادا در مقایسه با کشور های همسطح خود مانند استرالیا و آمریکا و حتی در مقایسه با برخی کشور های اروپایی کشور کانادا از هزینه تحصیل کمتری در بر دارد و جزء بهترین انتخاب ها می باشد و مهاجرت تحصیلی به این کشور به صرفه تر خواهد بود و در حال حاضر جزو بهترین راه ها برای ورود به کشور کانادا خواهد بود.

ویزای ازدواج

در گذشته بعضی از متقاضیان برای ورود به کشور مقصد به صورت غیر واقعی و صوری ازدواج کرده و ویزای ازدواج گرفته تا بتوانند خود را به این کشور برسانند. در حال حاضر گرفتن ویزای ازدواج در کشور های معتبر مانند کانادا کاری بس دشوار است. و تنها افرادی در این کار موفق می شوند که واقعا قصد ازدواج دارند و همچنین بتوانند مدارک کافی را برای اثبات ارائه نمایند.

توصیه واقعی ایران کانادا به شما عزیزان این است که اگر از طریق ازدواج واقعی قصد ورود به کشور کانادا را دارید دست به این عمل بزنید در غیر این صورت متاسفانه با ردی ویزای خود روبه رو می شوید.

برای اخذ ویزا از طریق ازدواج شما باید با مدارک محکمی که دارید بتوانید آفیسر سفارت را قانع کنید تا در نهایت موفق به دریافت ویزا گردید. یکی از این مدارک که مدرک مهمی به شمار می آید این است که شما باید بتوانید سندی ارائه دهید که نشان دهد شما می توانید هزینه زندگی خود و هزینه زندگی همسر خود را تامین کنید. یادتان نرود که فرد باید درآمد خالص خود را نشان دهد و نشان دادن دارایی ها و مورد تایید نیست علاوه بر اینکه باید محل زندگی فرد نیز مشخص شود و به سفارت گفته شود.

ویزای ازدواج کانادا

ویزای ازدواج کانادا

ویزای خود اشتغالی

کشور کانادا علاوه بر سرمایه گذاری به متقاضیان مهاجرت به کانادا این فرصت را می دهد تا متناسب با شغل و حرفه و همچنین زمینه کاری خود در کشور مبدا به اشتغال زایی در کشور کانادا اقدام نمایند. به همین جهت افراد باید با سرمایه مناسب با توجه به شغل و حرفه خود که تمایل به راه اندازی آن را دارد، تجربه کاری خود و قوانین مربوطه برای خود اشتغالی در کانادا اقدام می کنند.با توجه به محدودیت هایی که خود اشتغالی در کانادا دارد و تقاضای بالایی که متقاضیان برای این امر دارند، ریسک خود اشتغالی در کانادا بسیار افزایش یافته و گزینه مطلوبی برای اقدام محسوب نمی شود.پ

ویزای سرمایه گذاری

بسیاری از مهاجران امروزه قصد دارند تا از ویزای سرمایه گذاری استفاده کنند چرا که سرمایه گذاری در کانادا ریسک بالایی دارا می باشد و همچنین زمان طولانی مدتی لازم دارد موارد پر اهمیت این سرمایه و توانایی مالی، زمان مناسب برای سرمایه گذاری و رزومه و شرایط افراد است. استان های بریتیش کلمبیا، نیو برانزویک، ساسکا چوان، کبک،پرنس ادوارد و…. شرایط را متقاضیان جهت سرمایه گذاری فراهم نموده اند؛ این نکته را در نظر بگیرید که سرمایه گذاری در هر ایالت متفاوت می باشد و هر کدام شرایط مخصوص خود را دارد و جهت سرمایه گذاری باید شرایط هر ایالت مورد برسی قرار گیرد.

ویزای توریستی 

Visa Visitor یا همان ویزای توریستی کانادا برای اهداف گردشگری، بازدید از آشنایان، دوستان و… صادر می شود. گرفتن ویزای توریستی از کشور های معتبر دنیا مانند کانادا شرایط خاص خود را دارد و لازمه آن دارا بودن مدارک قوی و تضمین کننده بازگشت متقاضی از کشور مقصد می باشد. مدارکی مانند گردش مالی خوب،سند ملکی، مدرک تحصیلی و…

ویزایی کاری

یکی از مشکل ترین ویزاهای مهاجرتی، ویزای کاری کانادا می باشد. چرا که با اقتصاد قوی کانادا و هم چنین زبان رسمی انگلیس، این کشور را به یکی از بهتربن گزینه های مهاجرتی برای متقاضیان تبدیل کرده است.در سال 2017 روش جدید و بهتری نسبت به گذشته برای ویزای کاری فراهم شد. ویزای کاری این کشور با عنوان اسکیل ووکر و در برخی نقاط Express Entry که به معنای ورود سریع است البته در مقابل ویزای های کاری استانی پیچیده تر اتفاق می افتد.

ایران کانادا

دفتر ایران کانادا با تجربه ای بالغ بر 10 سال همراهی شما عزیزان و به واسطه اعتماد شما خوبان توانسته است با مشاوره ی صحیح و دقیق علاقمندان مهاجرت به کانادا، موفقیت های چشمگیری در عرصه مهاجرت به کانادا کسب نماید. موفقیت در بیش از ۹۵% پرونده های اخذ ویزا نشان دهنده‌ی وجود مشاوران متبحر و متخصص در هلدینگ  ایران کانادا با مدیریت سرکار خانم گلنسا عزیزی است.
 
تخصص ما مشاوره در راستای اخذ انواع مختلف ویزاهای کانادا از جمله ویزاهای دیداری، ویزای تحصیلی، Travel Document، ویزای مالتی ۵ ساله و همچنین تعویض پاسپورت های منقضی شده ی کانادا می باشد.
 
آدرس: تهران، خیابان مطهری، خیابان سرافراز، روبروی سفارت کانادا، برج موج، طبقه دوم، واحد 11
 
تلفن تماس: 02188519313 – 02188516230
 
آپارات instagram

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Design & Development | gapco