اخذ ویزای شینگن

اخذ ویزای شینگن

اخذ ویزای شینگن

هر کشوری که عضو پیمان شینگن باشد می تواند ویزای شینگن را صادر کند و با اخذ ویزای شینگن می توانید بدون هیچ محدودیتی به ۲۶ کشوری که عضو این اتحادیه هستند سفر کنید.

تمام کشورهای عضو اتحادیه اروپا به جز بریتانیا و ایرلند عضو توافق نامه شینگن هستند.

اگر در فکر این هستید که از سفارت کدام کشور اقدام به گرفتن این ,

ویزا کنید خوب است بدانید که کشورهایی که گردشگران بیشتری دارند مثل فرانسه و

آلمان به نسبت کشورهایی مثل مجارستان که در اروپای شرقی هستند راحت تر  ویزا می دهند پس خوب است که از طریق کشورهای معروف تر اقدام کنید.

بر طبق آمارهای سال ۲۰۱۱، کشور فرانسه بیشترین ویزای شینگن را برای متقضیان صادر می کند.

اینکه با این ویزا چقدر می توانید در اروپا اقامت کنید بستگی به نوع ویزای شما دارد.

اگر ویزایتان توریستی است معمولا با آن به مدت ۹۰ روز اجازه دارید که در اروپا بمانید.

این ویزا در صورتی به شما داده می شود که بتوانید به آن ها ثابت کنید که در مدت سفر توانایی این را دارید که از عهده همه خرج و مخارجتان بر بیایید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزای شینگن و ارائه به سفارت

در سایت وی اف اس، لیست زیر نوشته شده که باید به عنوان مدارک هر شخص، به سفارت تحویل داده شود :

۱- فرم تقاضا که باید از سایت پرینت و سپس به طور کامل پر شود
۲- یک عدد عکس جدید با پس زمینه سفید در ابعاد ۳٫۵ در ۴٫۵ (سایز پاسپورت)
۳ – پاسپورت/مدارک سفر بایستی : حداقل ۳ ماه از پایان زمان سفر ، اعتبار داشته باشد
همچنین دو صفحه خالی داشته باشد (بهتر است پاسپورت قدیمی ، ضمیمه آن شده باشد )
۴- رزرو بلیط هواپیما برای ورود به حوزه شینگن و خروج از آن
۵ – رزرو هتل های محل اقامت
۶ – بیمه پزشکی به مبلغ ۳۰ هزار یورو  برای مدت اقامت در حوزه شینگن
۷ – گواهی های مربوط به شغل
برای کارمندان: گواهی استخدام ( اشتغال به کار) – فیش حقوق ۳ ماه آخر – سابقه (کار) تامین اجتماعی – گواهی تحت پوشش بودن بیمه ( دفترچه تامین اجتماعی) –  یا نامه کارفرما

برای بازرگانان :  مدارک مربوط به ثبت تجاری و شرکت و .. – مدارک مربوط به بیمه  تامین اجتماعی/خدمات درمانی

 

برای مدیران/سهامداران: معرفی نامه امضا شده توسط نماینده ی قانونی شرکت که وضعیت متقاضی را تائید نماید.

گواهی ثبت شرکت در ایران (برای مثال آگهی ثبت روزنامه رسمی) گواهی انتصاب در صورت عدم اشاره به آن در روزنامه رسمی

 

برای هنرمندان: گواهی عضویت در یکی از انجمن های حرفه ای رسمی (برای مثال، خانه سینما، خانه عکاسان و غیره) و

یا گواهی فعالیت در یک فعالیت هنری حرفه ای (نمایشگاه، فستیوال و غیره) و گواهی بیمه تامین اجتماعی ، خدمات درمانی و یا در صورت امکان معادل آن

برای بازنشستگان: گواهی دریافت مستمری بازنشستگان
برای دانش آموزان و یا متقاضیانی که به سن قانونی نرسیده اند: گواهی وضعیت استخدام والدین و

یا در صورت امکان گواهی اشتغال به تحصیل و یا کارت دانش آموزی

برای متقاضیان فاقد شغل: گواهی وضعیت اقتصادی اجتماعی ( برای مثال” گواهی ازدواج، دفترچه ثبت خانوادگی، مدارک دال بر مالکیت اموال)

۸ – گواهی تمکن مالی +گردش ۳ ماهه حساب ( به لاتین ) با مهر بانک
۹ – اثبات داشتن املاک ( سند ملکی ) به همراه ترجمه
۱۰ – شناسنامه ( تمام صفحات ترجمه شوند )
۱۱- کپی پاسپورت و ویزاهای قبلی

در صورتیکه برای شرکت در مسابقات ورزشی، ماموریت کاری و یا به دعوت یک شرکت تجاری و

یا به قصد دیدار بستگان و خانواده به سفر می روید، حتما مدارک مربوط به دعوتنامه رسمی و یا نامه های اداری رو همراهتون داشته باشید .

اصل مدارک فوق به همراه ترجمه رسمی اونها (همراه با مهر دارالترجمه رسمی) بایستی هنگام تحویل مدارک، همراهتون باشه.

اصل مدارک به شما برگردونده میشه ولی کپی ها و ترجمه ها از شما گرفته میشه و همراه پرونده شما به سفارت ارسال می شه.

برای مدارک فوق، مهر وزارت امور خارجه و مهر دادگستری لازم نیست .

اخذ ویزای شینگن

لینک مرتبط:

اخذ ویزا | ویزای کانادا

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 × 4 =