ویزای توریستی کانادا

ویزای توریستی کانادا

ویزای توریستی کانادا ، در شروع میخواهیم یک تعریفی از توریست داشته باشیم توریست کسی است که تابعیت کشور کانادا را ندارد و میخواهد به صورت قانونی از کشور کانادا دیدن فرماید . کشور کانادا هرساله بیش از سی و پنج میلیون بازدید کننده را میزبانی میکند که با ویزاهای غیراقامتی وارد این کشور میشوند . TRV یا همان Temporary Resident Visa  (ویزای موقت) مدرکی است که برای متقاضی بازدید کننده از سوی کشور کانادا صادر میشود .

سفر به کشور کانادا میتواند به دلایل زیر می باشد :

۱- تعطیلات

۲- دیدار با خانواده

۳- انجام بیزینس

متقضیان برای اخذ ویزای توریستی نیاز به انجام آزمایشات پزشکی ندارند .

برخی مشکلات پزشکی خاص و سوء پیشینه میتواند منجر به عدم دریافت ویزای کانادا شود .

توریست کانادا باید بتواند از نظر مالی توان ساپورت خود در مدت زمان حضور در کانادا را داشته باشند .


ویزای Singel  :

با استفاده از این ویزا میتوانید یکبار وارد کانادا شوید .

ویزای Multiple :

با استفاده از این ویزا میتوانید به صورت متعدد وارد کشور کانادا شوید و حداکثر به مدت ۵ سال اعتبار دارد .

برای پرسش سوالات خود میتوانید با کارشناسان شرکت ایران کانادا به شماره تماس :   ۸۸۵۰۱۴۱۱-۰۲۱ | ۸۸۵۰۱۴۱۲-۰۲۱ | ۸۸۵۳۱۶۲۵-۰۲۱ تماس حاصل فرمایید .

 

مطالب مرتبط

1 نظر

  1. ثریا

    هزینه ویزای توریستی برای کشور کانادا چقدر هست ؟ ویزای توریستی کشورهای دیگرهم شما میگیرید من آلمان میخوام ؟

    پاسخ

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هجده − سه =