مهاجرت به کانادا

ویزای همراه کانادا

اگر از طرفداران مقاله های وب سایت ایران کانادا باشید حتما می دانید که مهاجرت به کانادا دارای انواع ویزا می باشد و ما در مقالاتمان به بعضی از آنها اشاره کرده ایم اما واژه ای که در مقالات ویزای تحصیلی و ویزای کاری به چشم می خورد ویزای همراه کانادا است که در این مقاله قصد توضیح مفید در مورد این ویزا را برای شما عزیزان و همراهان همیشگی‌مان داریم.

ویزای همراه کانادا

 کانادا از لحاظ توسعه یکی از کشور های برتر توسعه یافته جهان در رتبه دهم می باشد و از نظر جغرافیایی دومین کشور پهناور جهان است. سالیانه تعداد زیادی از مردم کشور های مختلف جهان از جمله ایران به این کشور مهاجرت می کنند تا بدین وسیله در زندگی خود پیشرفت چشمگیری در زمینه های تحصیل، کاری و… ایجاد کنند.

متقاضیان بسیار زیادی برای مهاجرت به کانادا وجود دارد که از ویزای تحصیلی، کاری و …. استفاده می کنند اما همراهان این ویزا ها در کنار خود متقاضی می توانند به کشور کانادا مهاجرت کنند

جهت اخذ ویزای همراه را دارید اولین کاری که باید انجام دهید ارائه مدارک کامل و بدون نقص به سفارت کانادا است هر چه اطلاعات شما کامل تر باشد باعث راحت تر و سریع تر انجام شدن کار های ویزای شما می شود. یکی از کار هایی که متقاضی ویزای تحصیلی و یا کاری برای گرفتن ویزا های همراه، همراهان خود باید انجام دهد اثبات توان مالی جهت پرداخت هزینه های زندگی در کشور کانادا می باشد.شما به عنوان یک ایرانی جهت اخذ ویزای همراه باید یا با متقاضی اصلی ویزای تحصیلی، کاری و …. به سفارت بروید یا متقاضی اصلی ویزا باید با همراه داشتن مدارک اصل خانواده خود آنها را به سفارت تحویل دهد.

ویزای همراه کانادا

ویزای همراه کانادا

ویزای همراه برای ویزای تحصیلی

اگر متقاضی اصلی ویزا، ویزای تحصیل را اخذ کرده باشد و شما ویزای همراه را کسب کنید شما به عنوان خانواده متقاضی اصلی ویزا می توانید از مزیایی مانند تحصیل در کانادا بهره‌مند شوید در صورتی که سن شما از 18 سال گذشته باشد برای تحصیل در دانشگاه های کانادا باید گواهی اجازه تحصیلی را دریافت کنید تا بتوانید در دانشگاه ها نیز تحصیل کنید. امتیاز کار برای شما که ویزای همراه کانادا را دارید فراهم است .

تا زمانی که ویزای تحصیلی متقاضی اصلی اعتبار دارد و همراهان او می توانند تا آن زمان از مزیا استفاده کنند.

ویزای همراه کانادا برای ویزای کار

چنانچه متقاضی اصلی ویزای کار را اخذ کرده باشد همراهان وی نیز از امتیازاتی مانند کار تمام وقت و تحصیل بهره مند می شوند اما نکته مهم این است که همراهان متقاضی اصلی می توانند به محض ورود وی وارد کشور کانادا شوند.همانطور که می دانید میتوان ویزای کار را به اقامت دائم تبدیل کرد نکته طلایی این است که اگر متقاضی اصلی ویزای کار بتواند اقمت دائم را دریافت کند همراهان وی نیز اقامت دائم را را دریافت می کنند.

ایران کانادا

دفتر ایران کانادا با تجربه ای بالغ بر 10 سال همراهی شما عزیزان و به واسطه اعتماد شما خوبان توانسته است با مشاوره ی صحیح و دقیق علاقمندان مهاجرت به کانادا، موفقیت های چشمگیری در عرصه مهاجرت به کانادا کسب نماید. موفقیت در بیش از ۹۵% پرونده های اخذ ویزا نشان دهنده‌ی وجود مشاوران متبحر و متخصص در هلدینگ  ایران کانادا با مدیریت سرکار خانم گلنسا عزیزی است.

تخصص ما مشاوره در راستای اخذ انواع مختلف ویزاهای کانادا از جمله ویزاهای دیداری، ویزای تحصیلی، Travel Document، ویزای مالتی ۵ ساله و همچنین تعویض پاسپورت های منقضی شده ی کانادا می باشد.

آدرس: تهران، خیابان مطهری، خیابان سرافراز، روبروی سفارت کانادا، برج موج، طبقه دوم، واحد 11
تلفن تماس: 02188519313 – 02188516230

آپارات   instagram

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Design & Development | gapco