ویزای مولتی ۵ ساله کانادا

ویزای مولتی ۵ ساله کانادا

ویزای Singel  :

با استفاده از این ویزا میتوانید یکبار وارد کانادا شوید .

ویزای Multiple :

با استفاده از این ویزا میتوانید به صورت متعدد وارد کشور کانادا شوید و حداکثر به مدت ۵ سال اعتبار دارد .


ویزای مولتی ۵ ساله کانادا

در شروع میخواهیم یک تعریفی از توریست داشته باشیم توریست کسی است که تابعیت کشور کانادا را ندارد و میخواهد به صورت قانونی از کشور کانادا دیدن فرماید . کشور کانادا هرساله بیش از سی و پنج میلیون بازدید کننده را میزبانی میکند که با ویزاهای غیراقامتی وارد این کشور میشوند . TRV یا همان Temporary Resident Visa  (ویزای موقت) مدرکی است که برای متقاضی بازدید کننده از سوی کشور کانادا صادر میشود .

برخی از دلایل سفر به کشور کانادا:

تفریح یا تعطیلات
دیدار با خانواده
فعالیت تجاری
تحصیل
کار


ویزای مولتی ۵ ساله کانادا

متقاضیان برای اخذ ویزای توریستی نیاز به انجام آزمایشات پزشکی ندارند؛ البته به شرطی که یک سال قبل از درخواست اخذ ویزای توریستی کانادا به کشورهای خاصی سفر کرده باشند ممکن است آزمایش‌های پزشکی درخواست شود.
داشتن برخی بیماری‌ها و مشکلات پزشکی و سوء پیشینه می‌تواند برای توریست منجر به عدم دریافت ویزا شود.
توریست باید ثابت کند که از نظر مالی توان پرداخت هزینه‌ها در مدت زمان حضور در کانادا را داشته باشد.

اگر ویزای شما ریجکت شود نامه‌ای مبنی بر دلایل رد شدن پرونده ارسال می‌شود که می‌توانید با بررسی نواقص، پرونده را تصحیح و برای اخذ ویزا مجددا اقدام کنید.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × 4 =