ویزای تجاری کانادا

ویزای تجاری کانادا | از آنجا که دولت کانادا تمایل به جذب کارآفرینان خارجی دارد ، یکی از جاذبه های خرید یک کسب و کار در کانادا ، تسهیل اخذ ویزای کانادا است . در صورتی که قبل از رفتن به کانادا در کسب و کاری سرمایه گذاری کنید ، ممکن است ویزای غیر مشروط بگیرید . در غیر این صورت موظف هستید طی دوسال شغلی را در کانادا راه اندازی کنید ، بخرید یا شریک شوید (و حداقل یک کارمند کانادایی ، مقیم دائم یا شهروند کانادا را استخدام کنید) .

برای پرسش سوالات اخذ ویزای کانادا و سوالات مربوطه خود میتوانید با کارشناسان شرکت ایران کانادا به شماره تماس :   ۸۸۵۰۱۴۱۱-۰۲۱ | ۸۸۵۰۱۴۱۲-۰۲۱ | ۸۸۵۳۱۶۲۵-۰۲۱ تماس حاصل فرمایید .

 

 

2 پاسخ
  1. محمد یاسین
    محمد یاسین says:

    سلام دوست گرامی . با ویزا تجاری اگر داخل کانادا همین امروز شوم درخواست پناهندگی داده میتوانم یا زندگی میتوانم در کانادا و چگونه ؟

    پاسخ دادن
    • ویزای کانادا
      ویزای کانادا says:

      با سلام . بعد از اخذ ویزای تجاری بعد از چند سال (سال ها بستگی به روند کاری شما دارد) شما میتوانید ویزای اقامتی را دریافت نمایید .

      پاسخ دادن

دیدگاه خود را ثبت کنید

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

16 − 14 =