نمایندگان وام ,مدارک لازم برای ویزای کانادا

مدارک لازم برای ویزای کانادا

مدارک لازم برای ویزای کانادا

سفارت کانادا، برای بررسی شرایط متقاضیان ایرانی ویزای کانادا، چک لیستی مدارکی منتشر کرده است که در ادامه مختصری از
مدارک لازم برای ویزای کانادا را به شما معرفی خواهیم کرد.

۱٫مدارک لازم برای ویزای توریستی کانادا:

فرم اطلاعات خانوادگی و اطلاعات فردی:

فرم اطلاعات خانوادگی و اطلاعات فردی ویزای کانادا باید به زبان انگلیسی پر شود. فرم اطلاعات خانوادگی ویزای کانادا شامل اطلاعات فرد متقاضی، پدر و مادر و خواهر و برادر ایشان می باشد. همچنین در این فرم باید اطلاعات شغلی، تاریخ تولد و آدرس این اشخاص باید تکمیل شود.

دعوت نامه رسمی (در صورت وجود):

دعوت نامه ویزای کانادا می تواند از سوی بستگان درجه یک، بستگان و یا یکی از بستگان شخص متقاضی صادر شود. در دعوت نامه، شخص دعوت کننده اظهار می کند که برای دیدار ایشان قصد سفر به کانادا دارید، در منزل ایشان اقامت دارید و همچنین در صورت لزوم، ایشان از شما حمایت مالی خواهد کرد. دعوت نامه باید با هدف توریستی و یا بازدید از خانواده صادر شود.

ارائه بلیط رفت و برگشت هواپیما و واچر هتل:

در صورتی که دعوت نامه ندارید، باید علاوه بر مدارک دیگر، رزرو بلیط رفت و برگشت هواپیما و همچنین واچر هتل رزرو شده خود را، به افسر ویزای کانادا ارائه کنید.

 

۲٫مدارک لازم برای ویزای کاری کانادا:

گواهی سلامت جسمانی:

متقاضیان ویزای کاری کانادا علاوه بر انجام آزمایشات ایدز، هپاتیت، سل و کلیه بیماری های واگیر دار، باید یک سری آزمایشات مربوط به سلامت جسمانی که سفارت کانادا از آنها درخواست می کند را نیز انجام دهند و جواب آن ها را به همراه دیگر مدارک مورد نیاز، برای سفارت کانادا ارسال کند.

گواهی عدم سوء پیشینه:

متقاضی ویزای کانادا نباید هیچگونه سوء پیشینه ای به خصوص در زمینه های مواد مخدر و موارد مربوط به حقوق بشر داشته باشد. گواهی سو پیشینه، باید به توسط دارالترجمه رسمی به زبان انگلیسی ترجمه شود و همراه دیگر مدارک برای سفارت کانادا ارسال شود.

ارائه مدرک زبان با توجه با ایالات انتخابی:

متقاضیان ویزای کاری کانادا، باید برای کار در ایالت های انگلیسی زبان، مدارک زبان آیلتس ۷ به بالا و برای کار در ایالت های فرانسوی زبان، مدارک B2 و یا بالاتر را به افسر ویزا ارائه کنند.

 

۳٫مدارک لازم برای ویزای تحصیلی کانادا:

ارائه برنامه تحصیلی (study plan):

متقاضیان ویزای تحصیلی کانادا باید برنامه تحصیلی خود را در کشور کانادا به افسر ویزای این کشور ارائه دهند. در این برنامه تحصیلی، باید رشته تحصیلی مورد نظر، دانشگاه انتخابی، محل اقامت و همچنین اهداف پس از تحصیل نیز برای افسر ویزای تحصیلی کانادا مشخص شود.

گواهی اشتغال به تحصیل (در صورتی که دانشجو هستید):

اگر دانشجو هستید و قصد ادامه تحصیل در کانادا را دارید، باید از دانشگاه فعلی خود یک گواهی اشتغال به تحصیل برای سفارت کانادا درخواست کنید. گواهی اشتغال به تحصیل نیز، باید به صورت رسمی به زبان انگلیسی ترجمه شود.

ترجمه آخرین مدرک تحصیلی و آخرین ریز نمرات:

پشت برگه آخرین مدرک تحصیلی و ریز نمرات تان را مرجع صدور آن باید مهر کند و پس از ممهور شدن، باید به صورت رسمی به زبان انگلیسی ترجمه شود.

مدارک لازم برای ویزای کانادا

 

لینک مرتبط:

اخذ ویزا | ویزای کانادا

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شانزده − 2 =