مهاجرت به کانادا

تحصیل در مقطع لیسانس در کانادا

اطلاعاتی در مورد شرایط ادامه تحصیل در مقطع لیسانس در کانادا برای متقاضیان مهاجرت به کانادا که دارنده مدرک دیپلم هستند می تواند مفید باشد ما در هلدینگ ایران کانادا سعی مان این است تا در این مقاله بتوانیم این اطلاعات مفید را به شما ارائه دهیم و شما را در حد توان راهنمایی تان کنیم.

زبان رسمی در کشور کانادا زبان انگلیسی می باشد؛ تحصیل در کانادا در مقطع لیسانس چهار سال زمان می برد و پس از این موفقیت در این دوره به شما مدرکی تعلق می گیرد که مدرک تحصیلی این کشور اعتبار بالایی در عرصه بین الملل دارد.

تحصیل در مقطع لیسانس در کانادا

کانادا حدود 37 ملیون جمعیت دارد و پایتخت این کشور ایالت اتاوا است. کشور کانادا در عرصه بین الملل اعتبار و جایگاهی خوبی برخوردار است. اگر جزء افرادی هستید که دانشگاه خوب برایشان مهم است؛ استان های بریتیش کلمبیا، انتاریو و کبک دارای بهترین دانشگاه ها هستند؛ شاید برایتان جالب باشد که دانشگاه های کانادا چه خصوصی و چه دولتی در رتبه بندی جهانی برترین دانشگاه ها بیش از 11 دانشگاه در بین 300 دانشگاه برتر دارد. البته کشور کانادا نیز در بین 10 کشور برتر جهان طبق نظر سازمان ملل بر اساس کیفیت زندگی، قدرت، میراث فرهنگی و شهروندی قرار دارد.

بهتر است بدانید که ارزش مدرک تحصیلی کانادا به اندازه ای است که شما می توانید شغل رویایی خود را در کشور های آمریکای شمالی و حتی اروپا داشته باشید. اما اگر می خواهید در ایران کار کنید در جدول زیر برای شما برترین دانشگاه های برای تحصیل لیسانس که مدرک این کشور ها مدرک مورد تایید وزارت علوم ایران می باشد را آورده ایم.

 

دانشگاه رتبه جهانی
تورنتو 28
مک گیل 33
بریتیش کلمبیا 47
آلبرتا 109
مک مستر 146
واترلو 163
وسترن انتاریو 214
کلگری 229

 

university of Toronto

university of Toronto

اخذ ویزای تحصیلی مقطع لیسانس

جهت اخذ ویزای تحصیلی کانادا در ابتدا شما باید از طریق اداره شهروندی و مهاجرت کانادا با فرم درخواست ویزای را تکمیل کنید سپس فرم را به سفارت کانادا از طریق وب سایت یا به صورت حضوری تحویل دهید و مدارک لازم در اختیار شما قرار می گیرد. سپس در مرحله بعد متقاضی باید فرم های درخواست اخذ ویزای دانشجویی را از وبسایت مربوطه(CIC) دریافت کند در این وب سایت اطلاعاتی در مورد امگیزه، رزومه پرسیده می شود سپس مشخص می شود که متقاضی شرایط لازم برای درخواست ویزا تحصیلی را دارد یا ندارد.

پس از جمع آوری مدارک لازم در سایت مربوطه باید یک اکانت بسازید و مدارک لازم را آپلود کنید. پلیس کانادا با توجه شرایط متقاضی درخواست تست پزشکی را می دهد. در صورتی که سو پیشینه دارید باید بدانید که سو پیشینه مانع دریافت ویزای تحصیلی می شود از دیگر اطلاعات مورد نیاز چند قطعه عکس پاسپورتی، یک گذرنامه معتبر، تمکن مالی به مبلغ ده هزار دلار کانادا می توان اشاره کرد که همگی برای دریافت ویزا بسیار مهم اند.

اخذ ویزای تحصیلی مقطع لیسانس

اخذ ویزای تحصیلی مقطع لیسانس

هزینه تحصیل مقطع لیسانس در کانادا

همانطور که پیشبینی می کنید با توجه به امکانات رفاهی و خدماتی و آموزشی کانادا که در جهان نیز معروف است نباید هزینه کمی داشته باشد و این هزینه بستگی به شهر و رشته تحصیلی متفاوت است؛ البته شاید برایتان جالب باشد که هزینه های تحصیل در کانادا نسبت به کشور های اروپایی و آمریکایی دیگر مانند آمریکا و انگلستان به صرف تر و کم هزینه تر خواهد بود

در کانادا ارزان ترین رشته مقطع کارشناسی رشته مدیریت است که هزینه آن به طور میانگین 263.95 دلار کانادا خواهد بود به طور کلی رشته های مهندسی و فنی و پزشکی گران هستند ام رشته های هنر و علوم انسانی ارزان تر اند برای مثال هزینه تحصیل رشته پزشکی و پیراپزشکی در مقطع لیسانس حدود 30.740 دلار کانادا است.

ایران کانادا

دفتر ایران کانادا با تجربه ای بالغ بر 10 سال همراهی شما عزیزان و به واسطه اعتماد شما خوبان توانسته است با مشاوره ی صحیح و دقیق علاقمندان مهاجرت به کانادا، موفقیت های چشمگیری در عرصه مهاجرت به کانادا کسب نماید. موفقیت در بیش از ۹۵% پرونده های اخذ ویزا نشان دهنده‌ی وجود مشاوران متبحر و متخصص در هلدینگ  ایران کانادا با مدیریت سرکار خانم گلنسا عزیزی است.

تخصص ما مشاوره در راستای اخذ انواع مختلف ویزاهای کانادا از جمله ویزاهای دیداری، ویزای تحصیلی، Travel Document، ویزای مالتی ۵ ساله و همچنین تعویض پاسپورت های منقضی شده ی کانادا می باشد.

آدرس: تهران، خیابان مطهری، خیابان سرافراز، روبروی سفارت کانادا، برج موج، طبقه دوم، واحد 11
تلفن تماس: 02188519313 – 02188516230

آپارات instagram

 

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Design & Development | gapco