ویزای تجاری کانادا

ویزای تجاری کانادا

ویزای تجاری کانادا | از آنجا که دولت کانادا تمایل به جذب کارآفرینان خارجی دارد ، یکی از جاذبه های خرید یک کسب و کار در کانادا ، تسهیل اخذ ویزای کانادا است . در صورتی که قبل از رفتن به کانادا در کسب و کاری سرمایه گذاری کنید ، ممکن است ویزای غیر مشروط بگیرید . در غیر این صورت موظف هستید طی دوسال شغلی را در کانادا راه اندازی کنید ، بخرید یا شریک شوید (و حداقل یک کارمند کانادایی ، مقیم دائم یا شهروند کانادا را استخدام کنید) .

برای پرسش سوالات اخذ ویزای کانادا و سوالات مربوطه خود میتوانید با کارشناسان شرکت ایران کانادا به شماره تماس :   ۸۸۵۰۱۴۱۱-۰۲۱ | ۸۸۵۰۱۴۱۲-۰۲۱ | ۸۸۵۳۱۶۲۵-۰۲۱ تماس حاصل فرمایید .

 

 

مطالب مرتبط

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × 1 =