ویزای اقامت کانادا

ویزای اقامت کانادا

ویزای اقامت کانادا بر دونوع وجود دارد :

۱-اقامت موقت : VISA اقامت جهت اقامت موقت که بیش از مدت سه ماه می باشد و سپس بازگشت فرد به کشور مبدا (ایران) . به عنوان مثال میتوان دانشجویان و یا کارآموزان را از این دسته دانست .

۲-اقامت دائم : ویزای اقامت به جهت اقامت دائم (سکونت قطعی) .

دارنده های ویزای اقامت بعد از ورود به کشور مقصد باید به اداره مهاجرت و تابعیت OFII و یا به بخش ذیصلاح برای ارائه و صدور کارت اقامت درخواست نمایند .

شرکت ایران کانادا

کاربران میتوانند با توجه به موارد زیر جهت اخذ ویزای کانادا به منظور ویزای دائم درخواست نمایید :

مهارت کارآفرینی :

مهارت کارآفرینی یکی از دسته هایی می باشد مناسب برای افرادی می باشد که دارای سابقه کار و فعالیت اقتصادی بوده و توانایی راه انداری تجارت کامل را داشته باشند و یا بخشی از سهم آن را در کانادا خریداری کرده و یا از نو کار را تاسیس نماید و بتواند به مدت مشخص بخش راه اندازی شده را مدیریت نماید .

مهارت های تخصصی و حرفه ای :

این بخش بر اساس توانایی های شخصی فرد و سابقه تخصصی و حرفه ای با توجه به مدرک تحصیلی و به میزان مهارت زبان انگلیسی و یا فرانسه صورت میگرد .

مهارت خوداشتغالی :

بخش خود اشتغالی یکی از روش های مهاجرت به کشور کانادا می باشد . به عنوان مثال میتوان روش مهارت خود اشتغالی را برای هنرمندان ، بازیگران ، ورزشکاران ، کشاورزان و …. نام برد . لازم به ذکر است دانستن مهارت زبان انگلیسی و فرانسه و یا سرمایه و دارایی در این بخش لازم نیست .

سرمایه گذاری :

شما میتوانید با استفاده از سرمایه گذاری فدرال از روش های کارآفرینی کبک و یا تجارت در استان های خاص اقدام نمایید . روش سرمایه گذاری فدرال توسط دولت کانادا ضمانت شده است و تضمین دولت بعد از پنج سال هزینه سرمایه گذاری شما به صورت کامل بدون سود بازپرداخت میکند .

خانوادگی :

شهروندان کانادا که دارای اقامت دائم در کشور کانادا هستند میتوانند به صورت قانونی برای اعضای درجه یک خانواده خود درخواست اقامت دائم بنمایند ، در این بخش شرط دانستن زبان انگلیسی و یا فرانسه ندارد .


کاربران میتوانند با توجه به موارد زیر جهت اخذ ویزای کانادا به منظور ویزای موقت درخواست نمایید :

کشور کانادا به شما به عنوان یک توریست ، دانشجو و یا کارمند موقت در این کشور خوش آمدگویی میگوید . و در هر سال بیش ۵ میلیون نفر از کانادا به عنوان توریست به این کشور سفر میکنند .

اگر شما قصد اقامت در کشور کانادا را دارید به ویزای موقت Temporary Residency Visa نیاز دارید .

ویزای اقامتی موقت بر دونوع می باشد :

ویزای Singel  :

با استفاده از این ویزا میتوانید یکبار وارد کانادا شوید .

ویزای Multiple :

با استفاده از این ویزا میتوانید به صورت متعدد وارد کشور کانادا شوید و برای افراد ایرانی حداکثر به مدت ۵ سال اعتبار دارد .

برای پرسش سوالات خود میتوانید با کارشناسان شرکت ایران کانادا به شماره تماس :   ۸۸۵۰۱۴۱۱-۰۲۱ | ۸۸۵۰۱۴۱۲-۰۲۱ | ۸۸۵۳۱۶۲۵-۰۲۱ تماس حاصل فرمایید .

 

مطالب مرتبط

2 نظر

    1. ویزای کانادا

      با سلام . هزینه ویزایی که شما میخواهید دریافت کنید با توجه به مدارک که دارید سنجیده میشه ، برای اطلاعات دقیق تر لطفا با شماره تلفن های موجود بر روی وب سایت جهت مشاوره تماس حاصل فرمایید.

      پاسخ

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 + 8 =