شرایط اخذ ویزای کانادا

شرایط اخذ ویزای کانادا

شرایط اخذ ویزای کانادا

ویزای اقامت موقت (ویزای ویزیتور یا توریستی) اگر قصد سفر به کانادا برای دیدار از اقوام و دوستان، یا برای گردشگری دارید، باید از سفارت کانادا در کشور محل اقامت خود ویزای ویزیتور (ویزای اقامت موقت بگیرید. برای دریافت این ویزا شرایط زیر لازم است:

  1. داشتن گذرنامه معتبر
  2. برخورداری از سلامت جسمی
  3. داشتن منابع مالی کافی برای هزینه هایتان در طول مدت اقامت در کانادا

اداره مهاجرت کانادا باید قانع شود که شما در پایان سفرتان قصد برگشت به کشور خود را دارید. داشتن پایبندی کافی (مانند شغل دائمی، املاک، خانواده، و غیره در کشورتان که از نظر اداره مهاجرت کانادا، انگیزه کافی برای برگشت شما از کانادا فراهم کند، لازم است. در طول بررسی درخواست برای ویزا، ممکن است که برای مصاحبه به سفارت کانادا دعوت شوید. بررسی درخواست ویزای توریستی زمان زیادی میبرد.زمان رسیدگی به این نوع درخواست در سفارت کانادا در تهران هم اکنون در حدود سه ماه است. انواع ویزا برای ورود به کانادا :

لذا میتوانید برای مشاوره و دریافت شرایط با تلفن های بر روی وب سایت تماس گرفته تا راهنماییهای لازم انجام شود .

مطالب مرتبط

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

19 − یازده =